Bådvogne

Firmaet Roodberg i Holland producerer produkter til marine markedet med en serie af hydraulisk opererede bådtrailere for transport af både på land, samt trailere til at tage både på land fra en ophalerrampe.

Det viste billede er fra Helsingør Marina, hvor der er leveret en 38 ton trailer til optagning af både fra en rampe.

ÅDVOGNE

Samme type for 20 ton er leveret til flere lystbådehavne, sidst til lystbådehavnen i Stige, ved Odense. Denne type findes for 15 ton, 20 ton, 30 ton, 38 ton, 45 ton, 60 ton, 80 ton
Større både kan også håndteres med Roodberg trailer.

Disse typer HBC er generelt designet på samme måde, men konstruktionerne på de typer, som kører ud i vandet, er bl.a. med specielle lejer, som kan holde til at være i saltvand. Ligeledes er al hydraulik specielt beskyttet mod saltvand.

Se nedenstående videoklip, hvor en HBC trailerløfter en sejlbåd som er parkeret med simple støttebukke.

Alle vores båd trailere er tilpasset standardbådstativer, således at du kan  løfte båden inclusive bådstativ. Trailerne findes i størrelser fra 18 til 130 ton, men der findes varianter, som kan tage både op til 400 ton. Trailerne kan udstyres til at løfte både ved hjælp af hydrauliske løftepuder.

De fleste typer kan også leveres som selvkørende.

Samme type trailer, type RAB laves også så den er godkendt til at køre på offentlig vej

De hydrauliske løftepuder er udformet så de kan løfte på bådsiderne uden at skade skroget.

Den viste type er med specielt designet pude beregnet til store sejlbåde

Der kan løftes både med køl på over 2 meter , så kølen bliver fri af overfladen.

Typen som ses på billedet er trailer type CT, den er designet som en boogie trailer og er derfor let at manøvre med. Den fås i størrelser fra 10, 18 og 23 ton. En prisbillig bådvogn som kan klare de fleste bådtyper i en marina.

Den viste bådvogn type YT er med 4 hjul og hydraulisk løftebom, den passer til alle 4 punktstativer og kan med fjernstyring dreje hjulene på foraksel og bagaksel uafhængigt af hinanden.

Traileren kan også leveres så den hydraulisk kan ændre  bredde

Den viste blå trailer type MB  løfter 15 ton. findes også for 20 og 32 ton.

Konstruktionen med kun et hjulsæt forrest gør den meget manøvredygtig, forreste hjulsæt drejer 180 grader. Kan bruges både til stativer og løft  med puder monteret på side vanger.

Prisen for en 15 ton, type MB er 183.000,- kr ex moms

Til optagning af mindre både fra rampe laver vi model SW. Typen findes i størrelser fra 5 til 20 ton.

Den viste bådvogn er lavet så den kan styre i begge ender. Det gør den meget manøvredygtig når man skal placere båden i en hal. Båden kan laves så den passer til alle typer både. Bådvognen kan fås med faste hjul og med luftfyldte hjul.
Forhør om pris og specifikationer.

Vi har kan også levere en mindre type bådvogn lavet med 1 aksel, velegnet til at flytte med en bil. Størrelse på 3 og 6 ton.

Til Ship Shape i Rungsted er der leveret er en 20 tons hydraulisk trailer fra firmaet ABI Trailer. De fire store hjul kan drejes samtidig, hvilket giver en stor og meget fleksible manøvrering. Bådtraileren kan betjenes af en person, og med fjernbetjeningen giver dette et optimalt udsyn når båden køres på plads, idet man kan gå hele vejen rundt om båden samtidig med at man betjener vognen.

I 2019 er der leveret en 25 ton selvkørende trailer  fra ABI Trailers til Marina Toft i Gråsten. Behovet for at kunne placere bådene tæt i deres bådhaller og samtidig gøre det efektivt og med kun 1 mand, krævede en selvkørende trailer med fjernstyring.

Samtidig leverede vi bådstativer som passer til traileren.

FOR OPLYSNINGER OM SPECIFIKATIONER SAMT BROCHURER KONTAKT.
Kristian lyngborg tel. +45 4063 8831
mail. kristian@lyngborg.dk

Comments are closed