Flydebroer

Vores flydebroer fabrikeres i Tyskland. Firmaet ligger i nærheden af Rostock. Deres  betonflydebroer bliver certificeret efter tyske normer for beton flydebroer (DIN 1045-2) .  Betonflydebroer skal i Tyskland opfylde de tyske myndigheders krav til flydende konstruktioner.
Betonflydebroerne er forberedt med kanaler for strøm og vandforsyning, Broernes sammenføjning er specielt udviklet, så de er støjsvage og fleksible.    Flydebroerne kan forankres enten ved pæle eller med kæde.

Vi leverer også flydebro med delpontoner belagt med imprægneret træ, eller anden overflade efter ønske.  Standardmål for betonflydebroerne

Længde 10/12,5/15/og 20m

Bredde:2,4 /3/4/5,3 m

Højde: 0,9 til 1,8 m

De største broer i beton som vi kan levere er på 35 meter i længde og 8 meter i bredde, fribord på 1,6 meter. Total vægt på 200 ton.

Broerne støbes på stedet.  2 broer af denne         type er leveret til Dong  Energi i Esbjerg havn.

Skal flydebroen fungere som bølgebryder, bliver den produceret med et “skørt”. Dette for at opfange bølgerne inden de ruller under broen.
Højden på dette “skørt” er afhængig af bølgehøjden. Bredden har også stor betydning for bølgedæmpningen.
Den optimale dimension for en en bro med bølgedæmpning bliver beregnet af det tyske institut for marinekonstruktioner i Berlin.

Foruden fremstilling af betonflydebroer har vi også stor erfaring med fremstilling af betonplatforme til forskellige formål. Den sidste platform blev leveret til en 5 stjernet marina i Rostock, som på grund af pladsforholdene på land valgte at lave flydende toiletter direkte ved flydebroerne. Dette er også en service i en stor marina, således at afstand til toilet og badeforhold bliver forkortet.
Toiletplatformen, som ses på billedet, er håndværksmæssigt af høj kvalitet. Design og interiør fastlægges i samarbejde med kunden.

Fra firmaet  ALU-BAU i Tyskland får vi broer med rammer og opdrift  i aluminium.
Se firmaets produkter på www.alu-bau.de

Firrmaet fremstiller flydebroer af meget høj kvalitet.
Broerne leveres i moduler, som er lette at samle, og meget velegnede til roklubber.

Comments are closed